Din Indre Styrke

Bliv stærkere mentalt og få det liv du drømmer om med individuelt

mentor forløb

Mentor forløbet: Din Indre Styrke

Et 6 ugers forløb, hvor vi sammen sætter fokus på alle de måder, som din hjerne kan være noget for dig på.

Bliv stærkere mentalt

Forløbet er et 6 ugers forløb, hvor du får:


 •  6 fysiske coaching samtaler med mig á 1 1/5 time pr. gang
 •  3 chakra healinger
 •  3 meditationer på lydfil (visualisering, selvværd og kropsscanning)
 •  Hjemmeopgaver for hver session
 •  Bogen "Din underbevidstheds skjulte kræfter


Arbejder som sagt udfra min model STYRKE

S= Selvværd - selvbillede

T= Tanker - transformation

Y= Yoga - meditation

R= Reflektion - ræsonnere

K= Kommunikation - kærlighed

E= Evner - empati - energi


Opnå positiv forandring


Når forløbet er slut vil du mærke en positiv forandring i både din krop og din hjerne og fornyet energi ved, at det nu er dig, der styrer din hjerne og hvilke signaler, som din krop skal handle på. Ligeledes kommer du af med dårlige vaner og mønstre, som intet positiv giver dig og din livsrejse er hermed påbegyndt.
Et 6 ugers coaching-forløb for dig, der gerne vil udnytte
din hjerne maksimalt

Din hjerne styrer dit liv

Vi skal stoppe med at tage vores hjerne forgivet!

Vores hjerne er vores største aktiv og mange tænker ikke over, at den faktisk styrer vores liv.


Tænker du over det? Hvis ikke, kan dette 6 ugers forløb, hvor vi sammen sætter fokus på alt det, som din hjerne kan, være noget for dig. Vi arbejder udfra min egen model "STYRKE" som er grundstene i min virksomhed.Derudover tager jeg udgangspunkt i loven om tiltrækning, tankens kraft, det bevidste og udbevidste sind samt forskellige paradigmer såsom usunde vaner og mønstre og hvordan vi bryder med dem. Med dette forløb skaber du fremgang, lykke og mental balance i dit liv. Samtidig lærer du at sætte dig mål, som synes uopnåelige og at nå dem. Du starter med dette forløb på en livsrejse, din livsrejse


Din hjerne styrer dit liv

Og hvad mener jeg så med, at vores hjerne styrer vores liv?

Helt konkret mener jeg, at den styrer både vores selvtilid, alle vores relationer, vores kreativitet, vores selvagtelse, vores formål med livet, vores livsmod og meget mere.

Hvert millisekund opfanger vores hjerne 86 milliarder hjerneceller en sansemæssig information, enten fra vores krop eller vores omgivelser, som den derefter reagerer på.

Vores hjerneceller forarbejder og lagrer denne information og reaktion i enighed med,

hvad hjernen tror det betyder. Vores hjerneceller sender løbende signaler, skaber forbindelser og konstruerer nervebaner samtidig med, at cellerne sætter følelser, handlinger, erindringer og forbindelser sammen.


Helt konkret opnår du dette med forløbet


 • du bliver en bevidst tænker og skaber
 • du får styrket dit selvværd og din selvtilid og danner et nyt og stærkere selvbilldede
 • du lærer at mestre, hvordan du giver slip på de begrænsninger og hæmmende overbevisninger, som holder dig tilbage
 • du øger dit mentale velvære og din mentale sundhed
 • du lærer at mestre, at leve indefra og ud, istedet for ude fra og ind
 • du lærer at sætte mål og handle på dem
 • du lærer at mestre at have fokus på de rigtige ting i dit liv
 • du lærer din bevidshed og underbevidsthed at kende og hvor vigtig det er, at de arbejder sammen omkring det rigtige for dig
 • du får en forståelse for at du selv er skaberen af dit eget liv
 • du bliver bevidst om dit livsformål og hvordan du når dine mål
 • du lærer at lukke munden på din indre kritiker
 • du får kontrol over din tanker
 • du lærer at fokusere på det, der virker for dig
 • du bliver bedre til at lytte til din intuition
 • du ser på livet med positive og optimistiske briller
 • du lærer at mestre at leve i nuet og højne din energi
 • du lærer at praktisere taknemmeligehed
 • du lærer at elske dig selv betingelsesløs

Forløbets indhold

1. session - Selvværd - Selvbillede og hvad du ønsker der skal forandres. Finder ind til din enerste kerne og dine værdier. Og arbejder os udfra dette. Du får den første chakrahealing. Redskaber til at booste dit selvværd plus meditationen "SELVVÆRD" på lydfil, som du skal lytte til hver dag, de næste 2 uger.


2. session - Tanker - Transformation. Her arbejder vi bl.a. med dine mønstre, vaner/paradigmer og overbevisninger. Du får lært at give slip på dem som ikke gavner dig længere ved at erstatte dem med nye og mere hensigtmæssige. Og finder frem til det du drømmer allermest om. Vi sætter sammen dit mål, som du ønsker at op nå og lærer hvordan du manifesterer det ind i dit liv. Du får igen hjemmeopgaver for til næste gang. Der i blandt lydfilen "VISUALISERING" som du skal høre hver dag.


3. session - Yoga. Her lærer du hvordan du skaber ro og balance i din krop, med fokus på at leve i nuet og via Yoga (De fem tibitaner) og meditationer. Du får øvelser til at hjælpe dig med at komme fra hovedet og ned i din krop. Chakra healing nr. 2 hvor jeg arbejder med tidslinjen, som hjælper dig med at give slip på evt. blokeringer fra foretiden, som stadig spøger i dit liv nu. Du får lydfilen "KROPSSCANNING" som du nu skal lytte til og udføre hver dag de næste 2 uger.


4. session - Refleksion - Ræsonnere. Du skal nu et spadestik dybere ned og lære af din adfærd og handlinger og hvad der skal til for at ændre dem el. acceptere dem. Hvordan du handler på dit livsformål. Du vil få hjemmeopgaver for du skal arbejde på den næste uges tid.


5. session - Kommunikation - Kærlighed til dig selv. Hvilket ydre og indre sprog siger du til dig selv. Bevidsthed og underbevidstheden hvordan de arbejder sammen. Du får den 3. chakrahealing. 


6. session - Evner - Empati - Energi. Vi arbejder her med dine personlige styrker og hvordan du kan anvende dem i dit liv. Hvordan du forholder dig til andre uden at blive påvirket af deres mønstre og adfærd og hvordan du hele tiden kan højne din energi. Afslutning på forløbet. Hvad er forandret efter de 6 uger? og hvad er det næste step på din livsrejse?

Hvad siger mine kunder om forløbet

Karen er 49 år og  dagligleder i en institution

Inden jeg kom til Maja, havde jeg svært ved at stå fast i mine beslutninger og handlinger både over for mine medarbejdere men også i mit privatliv. Følte tit når jeg havde sagt noget blev jeg usikker på om det var det rigtige og vaklede så i mine beslutninger. Var meget usikker og havde bl.a. svært ved at fremlægge til møder. 

Forløbet ved Maja gav mig redskaber til at ændre dette mønstre og i dag føler jeg mig mere sikker og i balance. Blevet en bedre leder, idet jeg er mere tydeligt over for mine medarbejdere, dette giver også en bedre trivsel blandt dem.Stoler mere på mig selv og tør stå ved mine beslutninger og handlinger.


Maja er en fantastisk livsmentor/coach. Hun er så rolig, nærværende og lyttende. En jeg fuldt ud har kunne åbne mig op overfor. Jeg følte mig tryg fra første session af. Hun er god til at skabe en god energi i rummet. Og så er hun super dygtig til at finde ind til hovedeårsagen af ens problemer/udfordringer.


Forløbets pris

3999 kr.

inkl. moms

6 sessioner á 1 1/5 time fordelt på

6 uger


Om mig

Jeg har valgt at kalde mig for livsmentor, fordi jeg både coacher og laver supervision på sammetid, når du kræver forandring i dit liv.


Vi ser en større stigning at flere og flere går ned med stress. At vi ikke trives i det liv vi lever.

 Alt dette kan skyldes at vi ikke er bevidste omkring hvad vi virkelig vil med vores liv og at vi ikke er

klar over at vi selv er skaberen af vores eget liv

Vi har sat vores liv på autopilot, gør det vi plejer, selvom det ikke er godt for os


Dette liv har jeg selv levet i mange år, men gør det heldigvis ikke mere. Jeg har slået autopiloten fra og bestræber mig nu på at leve og gøre de ting som virkelig betyder noget for mig.


Jeg er en aktiv kvinde midt i 40-erne. Bor i en lille by i Sønderjylland, sammen med min kæreste.Vi har 4 sammenbragte børn. Han en datter og jeg 3 drenge. 


For mig er det vigtig, at jeg hver dag bringer mig selv i en god vibration. Og det gør jeg ved at foretage mig de ting som virkelig giver mig energi. Dyrker de fem tibitaner hver morgen og meditere 1 til 2 gange om dagen. Dette har givet mig så meget ro og balance i mit liv, at jeg ikke vil være det foruden. 


Jeg lever nu det liv jeg altid har drømt om. 


For mig er det vigtigt, at jeg er autentisk i det jeg laver og at det giver mening for mig. Efter jeg har startet min egen praksis som livsmentor, har jeg fundet balancen mellem privatlivet og jobbet. Det giver mig velvære og ro. Jeg ser livet med positive øjne og har troen på, at alt kan lykkedes, hvis jeg, helhjertet, tror på det og hver dag lytter til min intuition.


Og det er netop den optimisme, ro og tiltro til mig selv, som jeg ønsker at give videre til dig.

Når du har været på mit 6 ugers forløb

Er du i tvilv om noget?

Er du i tvivl om noget vedr. forløbet eller nogle konkrete spørgsmål?


Eller vil du bare gerne vide mere om mig og de andre forløb jeg kan tilbyde?Kontakt mig i dag, så tager vi en uforpligtende snak

 • Vil du have redskaber til at generobre kontrollen over din hjerne, således at du kommer ud af dine dårlige handlemønstre, kommer af med dine dårlige vaner og igen kan skabe det liv, som gør dig glad og hjælp til at opnå dine drømme.


 • Du vil have stiftet bekendskab med forskellige værktøjer og konkrete strategier til at forbedre dit liv gennem coaching, supervision, healing, meditationer, øvelser og forskellige redskaber.


 • Du vil dermed genvinde kontrollen over dit sind ved at forprogramere din hjernes nervebaner til at foretage varige og positive forandringer i dit liv

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at blive ved med at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

Vores privatlivspolitik
OK