healing

Generobre kontrollen over dit liv

Healing med M. Husted Coaching i Aabenraa

Vores krop prøver at kommunikere med os, men forskellige blokeringer i kroppen stopper vores livsenergi, vi trives derfor ikke og kommer i ubalance. Jeg tilbyder kropsenergi healing, som tager udgangspunkt i dine følelser og din nuværende situation. Denne healing giver dig mere ro, og du kan mærke din krop. På den måde kommer du ud af hovedet og ned i kroppen, som er vigtigt for dig og har stor betydning for din mentale sundhed.

Hele behandlingen tager ca. 2 timer, og vi bruger ca. 30 min før behandlingen, hvor vi taler om, hvad der påvirker dig i dit liv lige nu og her. Derudover bruger vi 30 min efter behandlingen, hvor vi snakker om det, du oplevede under healingen, samt hvad du kan bruge denne viden til i forhold til din situation. Selve healingen tager ca. 1 time. Ofte har kropsenergi healing en positiv effekt på stress og uro i kroppen. Du skal dog være forberedt på at komme et par gange. Du får derudover råd og vejledning fra mig, til hvordan du bedst muligt selv kan understøtte behandlingen.


Hvad du får ud af mine forløb

Hvis du vælger et af mine forløb, får du redskaber til at generobre kontrollen over dit liv. På den måde kommer du af med dine dårlige handlemønstre, tankemønstre og kommer af med de dårlige vaner. På den måde kan du skabe det liv, som vil gøre dig glad. Du vil få nogle værktøjer og konkrete strategier til at forbedre dit liv gennem coaching, supervision, healing, meditationer og øvelser. Du genvinder kontrollen over dit sind ved at omprogrammere din hjerne til at foretage varige og positive forandringer i dit liv.

Kontakt mig allerede i dag 

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om noget som helst. Kontakt mig allerede i dag, så tager vi en uforpligtende snak.

Kontakt mig
M.Husted Coching

I kærlighed og taknemmelighed