Hvem er jeg

Hvem er jeg


Jeg er 45 år og bor i Felsted, en lille by i Sønderjylland, sammen med min kæreste. Er mor til 3 drenge. Min ældste søn har dianogsen infaltil autist og ADHD. Han har siden han var 9 år boet på et bofællessted for autister. 


Jeg lever det liv jeg altid har drømt om. Men sådan har det ikke altid været.


For mig er det vigtigt, at jeg er autentisk i det jeg laver og at det giver mening for mig. Efter jeg har startet min egen praksis som trivsels- og personlig udviklings coach, har jeg fundet balancen mellem privatlivet og jobbet. Det giver mig velvære og ro. Jeg ser nu livet med positive øjne og har troen på, at alt kan lykkedes, hvis jeg, helhjertet, tror på det og hver dag lytter til min intuition.


Og det er netop den optimisme, ro og tiltro til mig selv, som jeg ønsker at give videre til dig.

Min historie


I min barndom og i noget af mit voksne liv har jeg lidt af dårligt selvværd og været nervøst anlagt. Jeg har haft angst og frygten for at dø af kræft, ligesom min mor gjorde, da hun var blot 41 år, overskyggede mine tanker. Derudover befandt jeg mig i offerrollen og var drevet af tanken om, at det var synd for mig. Jeg gav mit netværk skylden, når ting ikke lykkes for mig og brugte rigtigt meget krudt på at tænke mig selv ned i stedet for op. Jeg fokuserede på nederlag og negativitet og var styret af ydre påvirkninger og indre usunde tanker, såsom ”jeg er ikke god nok”, ” jeg er grim”, "jeg er fed”, ”jeg er ikke værd at elske”, ”alle andre synes jeg er mærkelig”, ”jeg er en dårlig mor”, ”jeg er analfabet”, ”jeg bliver aldrig til noget”, ”hvem gider høre på mig, når jeg ikke kan udtale ordene rigtigt”. Til sidst tog de negative tanker for alvor over og jeg var havnet i et mørke, som jeg ikke selv kunne komme ud af.


I år 2008 begyndte min krop at sige stop. Jeg mærkede ofte hjertebanken, mine ben forsvandt under mig og jeg vågnede tit om natten med et sæt. Jeg kunne ikke synke, følte angst og var bange for, om jeg fejlede noget alvorligt. Jeg græd meget og havde ikke lyst til noget som helst, så jeg gik til lægen, og fik af vide at jeg var sund og rask, men at jeg var psykisk overbelastet.


Jeg opsøgte derfor en personlig udviklings coach hvilket ændrede hele min livsopfattelse og førte mig dertil, hvor jeg er i dag. Hos min coach fik jeg redskaber til at bryde de dårlige mønstre og de negative tanker. Jeg begyndte at meditere, hvilket udfordrede mig. Jeg havde svært ved at slappe af og komme ned i kroppen og væk fra hovedet og tankemylderet. Min coach ændrede min måde at se mig selv på og i dag har jeg lært at mærke efter og finde ro og balance i mit liv.


De sidste par år har været både udfordrende og enormt lærerige for mig. Jeg har gennemgået en personlig udvikling, som jeg aldrig havde turdet drømme om. Og nu står jeg her og er kommet ud på den anden side af det mørke, som jeg befandt mig i. Jeg er blevet min egen mentor, har taget hovedrollen i min egen film og skaber hver dag det liv, jeg altid har drømt om. Det har været en lang og sej rejse, men hele turen værd. For nu ser jeg livet som en gave og jeg er glad og taknemmelig for den jeg er.


Jeg lever i nuet og for fuld udblæsning.


Alt dette har kun kunnet lade sig gøre, fordi jeg har ændret mit tankemønster og taget ansvar for mit eget liv. Tankens kraft er stærkere end vi tror og kan tage mere magt, end godt er.

Netop derfor er det vigtigt, at vi finder frem til de værdier, som vi ønsker, skal pryde vores liv og som skal dominere vores hverdag og vores tanker.


Mine fem kerneværdier, som jeg hver dag lever efter er:
• Frihed
• Taknemmelighed
• Nærvær
• Balance
• Kærlighed


Disse værdier minder mig hver dag om, hvor dejligt livet er og hvor vigtig en rejse jeg valgte at kaste mig ud i dengang min verden ramlede sammen.Er du klar til at tage ud på dit livs rejse?


Ring til mig, jeg står klar til at hjælpe dig.


Certificeringer:
2018:
Certificeret coach på UC Kolding.
Certificeret frekvens healer Sine Parez
2012:
Certificeret reconnection healer v/Erik Pearl


De sidste 11 år har jeg desuden taget flere forskellige kurser i personlig udvikling
Bl.a. har jeg i 2019 gennemført et forløb hos Anders Hansen (Om at skabe et liv i flow og nå vores mål)

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at blive ved med at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

Vores privatlivspolitik
OK