Om mig

Hvem er jeg

Jeg har valgt at kalde mig for livsmentor, fordi jeg både coacher og laver supervision på samme tid og underviser inden for personlig udvikling og holder foredrag. 


Vi ser en større stigning at flere og flere går ned med stress og depression. Dette kan skyldes:


  • At vi ikke trives i det liv vi lever.
  • At vi ikke er bevidste omkring hvad vi virkelig vil med vores liv
  • At vi ikke er klar over at vi selv er skaberen af vores eget liv
  • At vi har sat vores liv på autopilot, gør det vi plejer, selvom det ikke er godt for os.


Dette liv har jeg selv levet i mange år, men gør det heldigvis ikke mere. Jeg har slået autopiloten fra og bestræber mig nu på at leve og gøre de ting som virkelig betyder noget for mig.


Jeg er en aktiv kvinde midt i 40-erne. Bor i en lille by i Sønderjylland, sammen med min kæreste. Vi har 4 sammenbragte børn. Han en datter og jeg 3 drenge. 


For mig er det vigtig, at jeg hver dag bringer mig selv i en god vibration. Og det gør jeg ved bl.a. at foretage mig de ting som virkelig giver mig energi. Meditere bl.a. 1 til 2 gange om dagen. Dette har givet mig så meget ro og balance i mit liv, at jeg ikke vil være det foruden. 


Jeg lever nu det liv jeg altid har drømt om, fordi jeg bevidst anvender loven om tiltrækning hver dag. 


For mig er det vigtigt, at jeg er autentisk i det jeg laver og at det giver mening for mig. Efter jeg har startet min egen praksis som

livsmentor og underviser inden for personlig udvikling, har jeg fundet balancen mellem privatlivet og jobbet. Det giver mig velvære og ro. Jeg ser livet med positive øjne og har troen på, at alt kan lykkedes, hvis jeg, helhjertet, tror på det og hver dag lytter til min intuition.


Og det er netop den optimisme, ro og tiltro til mig selv, som jeg ønsker at give videre til dig.

Jeg lever i nuet og i frihed


Alt dette har kun kunnet lade sig gøre, fordi jeg har ændret mit tankemønster og taget ansvar for mit eget liv. Tankens kraft er stærkere end vi tror.

Det er vigtigt, at vi finder frem til de værdier, som vi ønsker, skal pryde vores liv og som skal dominere vores hverdag og vores tanker.


Mine fem kerneværdier, som jeg hver dag bestræber mig på at lever efter er:
• Frihed
• Taknemmelighed
• Nærvær
• Balance
• Kærlighed


Disse værdier minder mig hver dag om, hvor dejligt livet er og hvor taknemmelig jeg er, for alt det jeg allerede har i mit liv..Bulhuset, kilden til frihed

Jeg driver min personlig udviklings virksomhed i et hus som bliver kaldt for Bulhuset. Det er over 100 år gammelt og i 2 etager. Beliggende i den dejlige sønderjyske provice by Aabenraa. Et hus som har de helt rigtige rammer for at være med til at skabe forandring, fornyet energi, ro og balance i dig så du kan leve i frihed.

Er du klar til at tage ud på din livs rejse?

Så kontakt mig allerede i dag