Personlig Coaching

Ønsker du forandring og mere flow i dit liv, hjælp til at sætte mål og skabe det liv, du drømmer om?


Mærker du uro, som gør dig trist og uoplagt. Føler du, at du gør de samme ting igen og igen men ingen vegne kommer? Har du fokus på alt det der dræner dig og føler du dig stresset?


Så er personlig coaching, vejen frem.


Jeg arbejder med fire fokusområder, som jeg kan hjælpe dig med at sætte fokus på:


At ændre dine paradigmer/vaner
• At hjælpe dig med at skabe fokus på dine mål i livet
• At have fokus på dine personlige styrker og kerneværdier
• At skabe ro og balance i og omkring dig, så du bedre kan være i flow og leve det liv,   du drømmer om


Igennem personlig coaching hjælper jeg dig til at blive bevidst om, hvad du er i stand til at skabe og hvordan du fremadrettet handler ud fra den viden.


Det er ikke kun nok at ønske dig et godt liv. Du skal aktivt handle på det, for at opnå et liv hvor du bliver gladere, sundere og opnår dine drømme.


Jeg vil lære dig at få gjort dine hæmmende overbevisninger til støttende indstillinger ved at arbejde med dit mindset, så du ikke længere begrænser dig selv. Det handler i bund og grund om dit ydre og indre sprog. For hvordan dømmer du dig selv og andre?


Jeg coacher indenfor følgende områder:
Personlig udvikling/trivsel, som er en af mine spidskompetencer
• Eksamensangst
• Karriereskifte/jobafklaring
• Stress
• Trivsel på arbejdspladsenHvordan foregår en session?


Som udgangspunkt er det dig, som sætter dagsordenen for, hvad vi skal tale om. Jeg starter med at spøge ind til din situation, så vi sammen kan nå ind til, hvor du føler dig udfordret. 

Igennem vores samtaler finder vi frem til, hvad der er vigtigt for dig og hvad der forhindrer dig i at opnå dine mål. I bund og grund er det dybe samtaler mellem dig og mig, som gør at du slipper kontrollen, for derved at kunne genvinde kontrollen over dit eget liv.

Det kan lyde svært, men ved tankens kraft ændrer vi dit mindset, så du får fokus på dine potentialer og på, hvordan du udlever dem. Derved får du mulighed for at opnå dine drømme og igen blive medskaber af dit eget liv.


Derudover bruger jeg også min intuition. Jeg fornemmer både hvilke spørgsmål jeg skal stille dig, for at du kan fornemme dine muligheder samt hvilke redskaber, der vil være gode for dig at arbejde med, for at nå dit mål.

Derudover får du hjemmeopgaver, da det er meget vigtigt at huske, at du skal træne, træne og træne for at nå i mål.


Det er en lang fantastisk livsrejse - så hvorfor ikke starte i dag?


Vil du tage kontrollen over dine tanker, følelser, adfærd og handlinger og få mere selvværd og power i dit liv? Så kontakt mig for en uforpligtende første samtale.


Sammen finder vi ud af hvordan vi kan arbejde mod et bedre liv for dig.


Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at blive ved med at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

Vores privatlivspolitik
OK