om mig

Coach inden for personlig udvikling

Om M. Husted Coaching

Jeg har valgt at kalde mig selv for livsmentor, fordi jeg både coacher og laver supervision og underviser inden for personlig udvikling og holder foredrag. Jeg er certificeret coach på udd. Unik Coaching UC syd Kolding samt certificeret i frekvens healing. Jeg er en aktiv kvinde i midt 40’erne og bor i en lille by i Sønderjylland sammen med min kæreste. Sammen har vi 4 sammenbragte børn, en datter og 3 drenge. I mange år levede jeg i et liv, som jeg ikke var glad for. Jeg havde sat mit liv på autopilot, og gjorde det jeg plejede, selvom det ikke var godt for mig. Det liv lever jeg heldigvis ikke mere. Jeg har slået autopiloten fra og bestræber mig nu på at leve og gøre de ting, som virkelig betyder noget for mig. 


Det er vigtigt for mig, at jeg er autentisk i alt det, jeg laver og det giver mening for mig. Efter jeg startede min egen praksis som livsmentor og blev underviser inden for personlig udvikling, fandt jeg balancen mellem privatlivet og jobbet. Det gav mig velvære og ro. Jeg begyndte at se livet med positive øjne og fik troen på, at alt kan lykkes for mig. Det er netop den optimisme, ro og tiltro til mig selv, som jeg ønsker at give videre til dig. 


Da jeg ændrede mit tankemønster og tog ansvar for mit eget liv, ændrede mit liv sig til det bedre. Vores tanker er meget mere kraftfulde, end vi lige går og tror. Derfor er det vigtigt, at vi finder frem til de værdier, som vi ønsker skal forskønne vores liv og dominere vores hverdag og vores tanker. Jeg bestræber mig på at leve efter fem kerneværdier hver dag, som er: frihed, taknemmelighed, nærvær, balance og kærlighed. Disse værdier minder mig om hver dag, at livet er dejligt og hvor taknemmelig jeg er for alt det, jeg har i mit liv. 


Er du klar til at tage ud på din livs rejse? 

Så tøv ikke med at kontakte mig allerede i dag.

Kontakt mig
Maja Husted - M.Husted Coaching

”Jeg lever i nuet og i frihed”"

Mine fem kerneværdier:

  • Frihed
  • Taknemmelighed
  • Nærvær
  • Balance
  • Kærlighed