om mig

Coach inden for personlig udvikling

Om M. Husted Coaching

Jeg arbejder som mental coach hvor mit primær fokus ligger på at kunne give mine klienter en bevidsthed om dem selv.Hvorfor deres liv har formet sig som det har. Hvad der skal til for at ændre de ting som begrænser dem i at leve i frihed. Og mange gange skal der ikke ret meget til for at ændre på tingene. Små steb af gangen kan gøre en kæmpe forskel på den lange bane.

 

Jeg er certificeret coach på udd. Unik Coaching UC syd Kolding samt certificeret i frekvens healing. Jeg er en aktiv kvinde i slut 40’erne og bor i Gråsten i Sønderjylland sammen med min kæreste. Sammen har vi 4 sammenbragte børn, en datter og 3 drenge. I mange år levede jeg i et liv, som jeg ikke var glad for. Jeg havde sat mit liv på autopilot, og gjorde det jeg plejede, selvom det ikke var godt for mig. Det liv lever jeg heldigvis ikke mere. Jeg har slået autopiloten fra og bestræber mig nu på at leve og gøre de ting, som virkelig betyder noget for mig. 


Det er vigtigt for mig, at jeg er autentisk i alt det, jeg laver og det giver mening for mig. Efter jeg startede min egen praksis som mental coach fandt jeg balancen mellem privatlivet og jobbet. Det gav mig velvære og ro. Jeg begyndte at se livet med positive øjne og fik troen på, at alt kan lykkes for mig. Det er netop den optimisme, ro og tiltro til mig selv, som jeg ønsker at give videre til mine klienter. 


Da jeg ændrede mit tankemønster og tog ansvar for mit eget liv, ændrede mit liv sig til det bedre. Vores tanker er meget mere kraftfulde, end vi lige går og tror. Derfor er det vigtigt, vi bliver bevidste og vi finder frem til de værdier, som vi ønsker skal forskønne vores liv og dominere vores hverdag og vores tanker. Jeg bestræber mig på at leve efter fem kerneværdier hver dag, som er: frihed, taknemmelighed, nærvær, balance og kærlighed. Disse værdier minder mig om hver dag, at livet er dejligt og hvor taknemmelig jeg er for alt det, jeg har i mit liv. 


Er du klar til at tage ud på din bevidstheds rejse? 

Så tøv ikke med at kontakte mig allerede i dag.

Kontakt mig
Maja Husted - M.Husted Coaching

”Jeg lever i nuet og i frihed”"

Mine fem kerneværdier:

  • Frihed
  • Taknemmelighed
  • Nærvær
  • Balance
  • Kærlighed