priser

Opnå frihed uden kaos

Priser

Ønsker du at opnå frihed uden kaos og skabe mere balance på alle områder af dit liv? Så er et mentorforløb hos mig vejen frem. Jeg vil hjælpe dig med at få en bevidsthed omkring dig selv og hvordan du lever efter det der er vigtig for dig, så du ikke længere begrænser dig selv...

Jeg tilbyder forskellige forløb og behandlinger. Det kommer derfor an på, hvad du selv føler, du har brug for.

  • Miniforløb - Generobre kontrollen over dit liv! bliv bevidst - 3 sessioner for 2600 kr. (60-90 min. pr. gang)
  • Coaching session 950 kr. (60-90 min.)
  • Healing pr. gang 550 kr. (60 min. )

 

Kontakt mig
Maja Husted - M.Husted Coaching

I kærlighed og taknemmelighed

 

Fold dig ud

Er et foredrag som lære dig at leve et liv i frihed

Dine tanker er roden til sine problemer. De styrer dine følelser og skaber din adfærd. Derfor er det vigtigt at få styr på tankerne og slippe de negative tankemønstre. Igennem mit foredrag giver jeg dig nogle redskaber og værktøjer, så du kan lære at give slip på dine dårlige handlemønstre og tankemønstre.

Du vil lære at få kontrol over dine tanker gennem mine redskaber og værktøjer og lukke munden på din indre kritiker. Du vil lære at give slip på din frygt, som holder dig tilbage og få styrket dit selvværd og selvtillid. Glem alt om frygten, som holder dig tilbage og skab et bedre liv. Dette er muligt for alle, og jeg er passioneret omkring at hjælpe dig med at få det bedste ud af hver eneste dag og skabe det liv, som gør dig glad.

"Arbejdsglæden starter inde i dig"

Er et foredrag til virksomheder som ønsker at styrke trivslen 

Hvor I får svar på hvorfor I skal være nysgerrige på hinandens forskelligeheder samt hvorfor arbejdsglæden starter inde i os selv.

Der bliver sat fokus på 3 ting

  • Hvilken betydning psykologisk tryghed har på arbejdsglæden
  • Hvad sker der med trivslen, hvis vi øger vores mentale kapital
  • Hvorfor det et vigtig med et formål og se en mening med det vi laver

I får også svar på hvorfor relationer er så vigtige for vores udvikling og trivsel. Hvor vigtig det er vi har et fælles værdisæt som virksomhed. At vi har følelsen af vi arbejder på samme hold samt vi hele tiden er under udvikling både individuelt og som team. 

 

HUSK DET ER IKKE DET VI GØR EN GANG IMELLEM MEN DET VI GØR HVER DAG, DER GØR EN FORSKEL

 

Fordragene koster 3.500 eks. moms.

varighed mellem 60 - 90 min.

 

Kontakt mig allerede i dag, hvis I vil booke mig til jeres næste event eller personaledag.

I er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis I har nogle spørgsmål omkring foredragene eller er i tvivl om noget.

Hvad mine kunder siger om mig og mine forløb

Jeg har hjulpet mange kvinder og mænd med at komme ud af deres negative tankemønstre og vende deres liv til det bedre. Du behøver ikke tage mit ord for det. Hør hvad min kunder siger om mig og deres forløb nedenfor:

M.Husted Coaching

Inden jeg kom til Maja, havde jeg svært ved at stå fast i mine beslutninger og handlinger både over for mine medarbejdere men også i mit privatliv. Følte tit når jeg havde sagt noget blev jeg usikker på om det var det rigtige og vaklede så i mine beslutninger. Var meget usikker og havde bl.a. svært ved at fremlægge til møder. 

Forløbet ved Maja gav mig redskaber til at ændre dette mønstre og i dag føler jeg mig mere sikker og i balance. Blevet en bedre leder, idet jeg er mere tydeligt over for mine medarbejdere, dette giver også en bedre trivsel blandt dem. Stoler mere på mig selv og tør stå ved mine beslutninger og handlinger.

Maja er en fantastisk livsmentor/coach. Hun er så rolig, nærværende og lyttende. En jeg fuldt ud har kunne åbne mig op overfor. Jeg følte mig tryg fra første session af. Hun er god til at skabe en god energi i rummet. Og så er hun superdygtig til at finde ind til hovedårsagen af ens problemer/udfordringer.

 

 

Karen 49 år og dagligleder i en institution

Maja Husted - M.Husted Coaching

Jeg er en ung pige som har kæmpet i mange år med mit selvværd. Har altid været træt af at jeg har været stille og samlignet mig med andre.

Det gjorde så at jeg tog beslutningen og opsøgte Maja. Dette har jeg ikke på noget tidpunkt fortrudt og vil helt klart anbefale hende til andre.

Hun har været lyttende, rar og ikke mindst hjælpsom i forhold til mine udfordringer. Hun har hjulpet mig med at stå strækkere i mig selv og stå ved den jeg er. Og at det også er okay at lave fejl og at jeg ikke skal samligne mig med andre.


Jeg er nu blevet en gladere og en piger som tør værre mig selv og med en større bevidsthed omkring mine værdier og hvad jeg vil i mit liv.

Mona 20 år, sabatår

M.Husted Coaching

Evalueringsskema: Hvilken udfordringer kom du med?

Lavt selvværd. Uforløste problemer fra barndommen og om at finde mig selv i alt dette. Finde frem til hvad der gør mig  glad og tør stå ved mine beslutninger.

Formåede jeg atimødekomme dine udfordringer? 

Du mødte mig lige der hvor jeg var i min sårbarhed, og du var hurtig til at finde ind til mine problematikker og med gode redskaber og modspil som var godt for mig.

Hvordan var dit første møde med mig og fornemmede du tillid og god relation med det samme?

Førstehåndsindtrykket var positivt og følte der var en god relation og tillid til dig.

Lever forløbet op til dine forventninger?

Helt bestemt, god veksling med snak, og selv arbejde og gode meditationer.

Beskriv hvilken værdi dette forløb har givet dig?

Modet til at sige fra. Tro på mig selv, Jeg er lige præcis den jeg skal være og hjulpet mig med at få givet slip på foretiden og lært mig at have fokus på de ting der giver mig glæde i livet.

Hvad har du lært om dig selv på dette 6 ugers forløb og er du blevet klogere på dig selv?

At det er vigtigt at have sig selv med hele vejen, mærke efter sin mave fornemmelse, tro på sig selv og handle ud fra det, at det okay at sige fra.

Fik mine spørgsmål og viden dig til at reflektere over tingene?

Helt bestemt, det har givet mig mange tanker, refleksioner og fundet nye veje jeg ikke vidste fandtes.

Var redskaberne du fik undervejs brugbare?

De var meget brugbare og har dem med mig hele tiden i mine tanker og handlinger.

Tror du mere på dig selv efter forløbet end da du kom?

Det gør jeg bestemt, der er stadig ting der skal arbejdes på, men det vil blive bedre når jeg har en opmærksomhed på det. Ændring tager tid, men lysten og viljen er der.

Vil du anbefale andre at komme i forløb hos mig?

Det vil jeg helt bestemt.

Pia 54 år, sygeplejerske